Wonen in een prachtige parkachtige omgeving aan de rivier de Gouw en grenzend aan het In't Veldpark.

Gouwpark is een plek waar iedereen snel thuis is. Een buurtje op zich in een parkachtige omgeving met veel buitenruimte en groen. Gezinnen hebben hier alle ruimte en een stevige basis. Kinderen kunnen veilig op de fiets naar sportverenigingen en scholen. En ouders zitten zo op de snelweg naar hun werk. Een frisse neus haalt u in het naastgelegen park of langs de rivier de Gouw waar een deel van de woningen aan ligt. U woont op een steenworp afstand van het centrum, maar bent ook zo in Amsterdam.

Locatie

Gouwpark is prachtig gesitueerd aan de oevers van rivier de Gouw en het aangrenzende Burgemeester In’t Veldpark met haar Heemtuin. Het centrum van Zaandam is vijf minuten fietsen en de uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Den Haag zijn makkelijk en goed bereikbaar. 

Voorzieningen

In de directe omgeving van Gouwpark vindt u op loopafstand vele scholen, sportverenigingen, winkels, het Zaans Medisch Centrum met haar nieuwe zorgboulevard. En natuurlijk heel veel groen en water om lekker te wandelen, te vissen of te gaan varen.

Verscholen in het groen, tijd om ontdekt te worden

Gouwpark krijgt een brede variëteit aan type woningen. PPHP (het architectenbureau van architect Sjoerd Soeters) heeft een moderne, duurzame en zeer gevarieerde wijk ontworpen met appartementen, veranda-woningen, laanwoningen, hofwoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen. Kortom, een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Duurzaamheid

Met veel buitenruimte, bomen en groen doen we veel om Gouwpark op duurzame wijze en toekomstbestendig te ontwikkelen. Dat ziet u straks ook terug in de gebruikte materialen. Alle woningen worden, vanzelfsprekend, gasloos uitgevoerd en aangesloten op een duurzaam warmtenet. En dat levert u uiteindelijk meer op dan alleen maar een mooi huis.