We zijn volop in
ontwikkeling

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan uw nieuwe woonwijk. Lees hier het laatste nieuws

Maak kennis met onze “William”

maandag, 01 jul 2019

De historie van de kleine oliemolen “de Koning William” (1690) is onlosmakelijk verbonden met de locatie waar de nieuwe woonwijk Gouwpark verrijst. Op een prominente plek in het plan, komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw in een V-vorm. Dit robuuste ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 125 appartementen en krijgt de naam Residence William, als ode aan het kleine molentje.

Binnen het gebouw komen aan de zijde van het ziekenhuis circa 75 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark, komen 50 koopappartementen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime, entree. Deze nieuwsbrief gaat inhoudelijk over de koopappartementen.


DRIE- EN VIERKAMERAPPARTEMENTEN (KOOP)

De appartementen liggen op de 1e tot en met de 7e woonlaag van het gebouw. Deze drie- of vierkamerappartementen hebben verschillende oppervlaktes vanaf circa 75 tot circa 120 m² en krijgen een aantrekkelijke indeling en een balkon met een ligging op het zuiden. Op de begane grond komen de individuele bergingen en op het binnenterrein liggen privé parkeerplaatsen.


PENTHOUSES

Op de bovenste verdieping (8e) komen enkele penthouses met oppervlakten vanaf circa 100 tot 185 m2 en (dak)terrassen (circa 20 tot 50m2). De penthouses krijgen allemaal een aantrekkelijke indeling en een bovengemiddelde buitenruimte.


UITZICHT

Vanaf de tweede verdieping kijk je al in zuidelijke richting naar het Burgemeester In’t Veldpark. De hoger gelegen appartementen kijken uit over het park richting Zaandam en hebben zelfs in de verte zicht op Amsterdam.


START VERKOOP

De start verkoop van de appartementen is gepland voor september/oktober van dit jaar. Als u al bij ons staat ingeschreven ontvangt u als eerste bericht zodra de verkoop start. Koopsomindicatie van de appartementen is vanaf circa € 300.000 v.o.n. Het hierboven afgebeelde appartement heeft een oppervlakte van circa 92 m² en een koopsomindicatie vanaf circa € 350.000 v.o.n. 


NIEUWSGIERIG NAAR UW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN OF DE WAARDE VAN UW EIGEN WONING?

Bij het kopen van een nieuw appartement komen er veel zaken kijken met betrekking tot uw nieuwe hypotheek, een eventuele overbrugging en waarschijnlijk de verkoop van uw eigen woning. Om straks bij de verkoop van Gouwpark goed voorbereid te zijn, staat ons verkoopteam voor u klaar voor een vrijblijvend advies over de verkoop van uw eigen woning en uw hypotheekmogelijkheden.

Terug naar overzicht