We zijn volop in
ontwikkeling

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan uw nieuwe woonwijk. Lees hier het laatste nieuws

De verkoop gaat van start!

maandag, 30 sep 2019

Op zaterdag 12 oktober aanstaande, tussen 12.00 en 15.00 uur, start de verkoop van de eerste fase woningen en gaan ook de 50 appartementen van ‘Residence William’ in verkoop

Het verkoopevenement vindt plaats in De koffiezaak (in de centrale hal van de Albert Heijn XL direct naast de bouwlocatie). Bekijk hier de locatie van de start verkoop.  Wij verwachten veel belangstelling voor de woningen in Gouwpark en daarom verzoeken wij u vriendelijk om ons vooraf te laten weten of u komt en op welk tijdstip wij u kunnen verwachten. In uw woonaccount kunt u intekenen op een tijdstip van uw voorkeur (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze eenvoudig aanmaken.


VERKOOPTEKENINGEN, FASERING EN DEFINITIEVE VERKOOPPRIJZEN

Bekijk via onze woningzoeker alle beschikbare verkoopinformatie.


EXTRA INLOOPAVOND VOOR ‘RESIDENCE WILLIAM’

Voor de koopappartementen organiseren wij op donderdag 17 oktober aanstaande een extra inloopavond bij de makelaars in Zaandam. Tussen 18.00 en 20.00 uur staan de nieuwbouwmakelaars voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u desgewenst te ondersteunen bij uw inschrijving. U hoeft zich hier vooraf niet aan te melden.

Terug naar overzicht