Woningaanbod

De nieuwbouwwoningen in Gouwpark (Zaandam) gaan in verschillende fases in verkoop. Op de vogelvlucht impressie is deze fasering weergegeven. Klik op fase 1 van de woningen of op de appartementen in ‘Residence William’ en kom alles te weten over de woningen en appartementen.

Residence William

In Gouwpark komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw in een V-vorm. Dit robuuste ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 124 appartementen en krijgt de naam ‘Residence William’. Binnen het gebouw komen aan de zijde van het ziekenhuis circa 74 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark, komen 50 koopappartementen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime, entree.

Verkoopfase 1

De eerste verkoopfase bestaat uit diverse woningtypes in verschillende prijsklassen. Alle types die in Gouwpark komen worden in deze eerste fase van 70 woningen aangeboden. Bekijk het woningaanbod van de Laanwoningen, Verandawoningen, Hofwoningen, Parkvilla’s en Herenhuizen aan de Gouw via de interactieve kavelkaart en download de beschikbare verkoopstukken per woning.

Verkoopfase 2

De tweede en tevens laatste verkoopfase (met in totaal 54 woningen) bestaat uit drie woningtypes in verschillende prijsklassen en groottes. Deze fase omvat Laanwoningen, Hofwoningen en Herenhuizen aan de Gouw.  De Laan-, en Hofwoningen zijn in verschillende breedtes en oppervlakten. Bekijk het woningaanbod van de Laanwoningen, Hofwoningen en Herenhuizen aan de Gouw via de interactieve kavelkaart en download de beschikbare verkoopstukken per woning.

Naar de kavelkaart

Dichtbij winkels, sport en scholen

tussen de Gouw en het park

MELD U NU AAN